Se apropie o nouă ediție a evenimentului Premii pentru Premianți, care încurajează...

Se apropie o nouă ediție a evenimentului Premii pentru Premianți, care încurajează educația în mediul rural din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Elevii claselor VI-VIII din mediul rural al județului Timiș care au obținut cele mai bune medii vor fi premiați pentru rezultatele bune la învățătură obținute în anul școlar 2018-2019 de către membrii clubului Rotary Opera din Timișoara. „Premii pentru premianți” eveniment devenit deja tradiție, va fi realizat și anul acesta cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

Aflat acum la cea de-a 9-a ediție, proiectul subscrie crezului membrilor Clubului Rotary Opera, conform căruia cultura și învățătura de carte merg mână în mână: școala este locul în care se pun bazele culturii generale, iar cultura și educația se susțin reciproc pe drumul formării valorilor autentice.

„În acest sens, pentru a le păstra curiozitatea și gustul autocunoașterii prin artă inoculate anul trecut la vizionarea piesei de teatru Pinocchio, anul acesta copiii o vor însoți pe Micuța Dorothy, cea care își dorește întotdeauna ceva mai bun.


Pe undele musicalului scris de Marius Țeicu după romanul Vrăjitorul din Oz de Lyman Frank Baum, vor afla dacă Micuța Dorothy reușește să obțină ce își dorește în călătoria ei, într-un spectacol despre curaj și despre frumusețea prieteniei. Cuvântul de bun venit pentru cei 450 de copii premianți așteptați la ora 11.00 în sala Operei Naționale din Timișoara va fi rostit de Președinta Clubului Rotary Timișoara Opera, doamna Corina Macri”, au transmis organizatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.