Sean Norvis lansează un album nou printr-un show cu o serie de...

Sean Norvis lansează un album nou printr-un show cu o serie de invitați speciali

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Sean Norvis se pregătește de lansarea unui nou material discografic care poartă numele de „United“, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara. Pe numele real Flavius Oprean, Sean Norvis s-a născut la Făget și a devenit cunoscut cu opt ani în urmă și a avut de-a lungul cariere sale numeroase colaborări cu artiști din țară și din străinătate. Lansarea noului său album va avea loc vineri 31 ianuarie, de la ora 23, la Fratelli. Înaintea acestei lansări am realizat un mini – interviu alături de Sean Norvis.

De unde vine pasiunea ta pentrumuzică? Care au fost primele evenimente la care ai apărut în fața publicului?

Pasiune pentru muzică o aveam încă din liceu, eram fan Kai Tracid, Cosmic Gate,Tiesto și Paul Oakenfold. Mama mea a fost artistă de muzică populară, deci sigur am moștenit ceva de la ea. Un eveniment important a fost în 2011 la House Parade alături de MC Steliano și Anastasia Sandu.


Atunci am lansat primelemele single-uri “Sentimiento, “Caliente” și “Nasty Gurl” semnate la un label din Germania. Știu că a venit și bunica mea și a zis că i-a ajuns muzica de acolo pentru toată viața.

De unde vine numele tău de artist?

Numele meu de artist provine din combinații de litere din numele meu real , Oprean Flavius Milionor. Eram în Piața Unirii acum câțiva ani buni la o cafea, i-am cerut unui ospătar un pix, mi-am scris numele complet pe un șervețel și am început să -l “mixez”. A fost o decizie de moment.

Câte piese are albumul pe care îl lansezi?În cât timp s-au născut aceste piese? Unde va putea fi cumpărat discul?

La acest album am lucrat aproximativ 2 ani, mult mai intens începând cu luna martie a anului trecut. Albumul este cu influențe de dance, deephouse, tribal house, trance, future house si progressive house.

Albumul conține 18 piese. 9 dintre aceste piese sunt deja lansate de către Cat Music și Norvis Music. Cei care vor veni la lansare îl vor putea primi în fomat fizic, exclusiv. Încă nu am stabilit în ce rețea o să îl distribuim, o să ne axăm mai mult pe digital. Va fi disponibil în curând în toate magazinele digitale.

La evenimentul de lansare din Fratelli vei avea o serie de invitați. Care a fost criteriul după care i-ai ales și cât va ține show-ul de lansare a albumului?

Show-ul va ține 53 de minute și voi prezenta 14 din cele 18 piese. Mi-aș fi dorit să participe toți artiștii cu care am colaborat la album însă nu erau toți disponibili pentru această dată. Vă invit la lansare alături de Ada Luca, Alexandra Mitroi, Andreea Ilie, Ciprian Ilie, Denixe, Fabricio “El Latino”, Geo Da Silva, Johhny Kui, Justine Berg, MC Steliano și managementul Cat Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.