Ședință solemnă a Baroului Timiș, la 145 de ani de avocatură în...

Ședință solemnă a Baroului Timiș, la 145 de ani de avocatură în Timișoara. Teo Milea va concerta în final

1
DISTRIBUIȚI

avocat

Baroul Timiș începe anul în forță, încă din prima lună. În cadrul unei ședințe solemne care va avea loc la Opera Română din Timișoara, în care membrii Baroului Timiș care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea 2019, vor depune jurământul profesional, va avea loc și o lansare de carte.

La evenimentul care se va desfășura în 24 ianuarie 2020, la Opera Română din Timișoara, vor fi prezenți, pe lângă membrii Consiliului Baroului Timiș, judecători ai Curții Europene a Drepturilor Omului, reprezentanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România, o delegație a Baroului Strasbourg, condusă de Decan, barou înfrățit cu Baroul Timiș, decani ai unor barouri din România, avocați membri ai Uniunii Naționale a Barourilor din România, profesori universitari de la facultățile de drept din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept din România, decani ai facultăților de drept din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept din România, reprezentanți ai instanțelor judecătorești și parchetelor, reprezentanți ai altor profesii liberale.

În cadrul Ședinței Solemne, membrii Baroului Timiș care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea 2019, vor depune jurământul profesional.


Va avea loc și o lansare de carte, scrisă de Lazăr Gruneanțu, Decan al Baroului Timiș în perioada 2004-2012. Pe scena Operei Naționale din Timișoara vor fi premiați cei care s-au situat pe primele trei locuri la examenul de absolvire a INPPA – sesiunea noiembrie 2019, precum și alte momente dedicate aniversării a 145 de ani de avocatură la Timișoara.

Ședința Solemnă a Consiliului Baroului Timiș se va încheia cu un Concert extraordinar de pian, susținut de reputatul pianist român Teo Milea

1 COMENTARIU

  1. Baroul? Cel putin jumatate din ei mafioti, materialisti, pile, analfabeti, fricosi ,etc. Ei, sint avocati sa se acopere unul pe altul, nu pentru cautarea adevarului si apararea clientilor! Cine naiba ii cumpara si cartea lui Gruneantu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.