Șofer rănit grav după o depășire nebunească și ciocnirea cu un camion

Șofer rănit grav după o depășire nebunească și ciocnirea cu un camion

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-485876718">

Un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc în această după-amiază, pe centura Lugojului. Șoferul vinovat pentru producerea accidentului a rămas încarcerat în autoturism, după ce a intrat într-o depășire fără să se asigure și s-a izbit de un tir.

Accidentul s-a produs pe DN6, în apropiere de Lugoj. Un bărbat în vârstă de 47 de ani circula dinspre Caransebeș, înspre Timișoara, iar la un moment dat a intrat într-o depășire neregulamentară. A ajuns pe sensul opus de mers și a intrat într-o mașină care circula regulamentar și în care se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani. Șoferul vinovat a rămas încarcerat.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani circula pe DN6, dinspre Caransebeș, înspre Timișoara, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar pe sens opus, condus de un bărbat de 57 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul de 47 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului au intervenit echipaje ale poliției, ambulanțe SAJ și SMURD, respectiv 11 pompieri cu o autospecială de descarcerare. Șoferul tirului nu a fost rănit.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.