Șoferi băuți sau fără dreptul de a conduce, prinși de polițiștii rutieri...

Șoferi băuți sau fără dreptul de a conduce, prinși de polițiștii rutieri în Timișoara, Giroc și Sânnicolau Mare

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe persoane s-au ales cu dosar penal la început de an, după ce au fost prinși în trafic, de polițiștii rutieri, fie băuți, fie conducând, deși nu aveau dreptul de a o face. Astfel de cazuri au fost întâlnite la sfârșitul săptămânii trecute, atât în Timișoara, cât și în Sânnicolau Mare și Giroc.

Unul dintre cazuri, cel de la Sânnicolau Mare, a fost înregistrat într-un cartier de blocuri, pe strada Republicii.


Un bărbat de 46 de ani a fost luat prin surprindere și tras pe dreapta de polițiștii rutieri, duminică, în data de 5 ianuarie. Duhnea a alcool, astfel că a fost supus alcooltestului. Rezultatul, deloc surprinzător. 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia șoferului, condus apoi la spital pentru recoltarea probelor biologice și pentru a i se stabili cu exactitate alcoolemia. A fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot în aceeași zi, pe Calea Martirilor din Timișoara, oamenii legii au depistat un bărbat de 65 de ani, care a îndrăznit să se urce la volanul mașinii sale, deși avea permisul de condcuere suspendat. S-a ales cu dosar penla pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Și în Giroc a fost depistat un șofer care conducea deși se afla în stare avansată de ebrietate. Un tânăr de 28 de ani a fost pus să sufle luni, 6 ianuarie, în aparatul etilotest. Ca și cel de la Sânnicolau Mare, și acesta avea alcoolemia de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. S-a ales, de asemenea, cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.