Sorin Grindeanu anunță când se întoarce în PSD. Ce spune despre incompatibilitatea...

Sorin Grindeanu anunță când se întoarce în PSD. Ce spune despre incompatibilitatea cu funcția de la ANCOM

0
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, că mai așteaptă un pic, întrebat fiind când se va întoarce în PSD. Asta în condițiile în care în timpul conferinței extraordinare a PSD Timiș, Alfred Simonis, ales astăzi președinte al organizației județene, i-a înmânat o cerere de adeziune.

„Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid.


Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada imediat următoare. Tot conform legii, am trei luni de zile la dispoziție de a ieși din starea de incompatibilitate, presupusă viitoare incompatibilitate. Asta este legea, așa că în mod sigur voi respecta legea. Îmi plac provocările, îi mulțumesc lui Fredi (n.r. pentru că i-a înmânat cererea de adeziune). Parcă am avut un pic de influență asupra carierei lui Fredi. Deși m-ar bucura semnarea adeziunii mele de către Fredi, n-o să-i dau chiar azi această satisfacție. Mai așteptăm un pic”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Vă reamintim că în acest moment Sorin Grindeanu este președintele ANCOM, iar potrivit legii, nu are voie să fie membru de partid atât timp cât ocupă această funcție. Grindeanu a fost exclus din PSD în vara anului 2017, după ce a refuzat să demisioneze din funcția de premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.