Sorin Grindeanu, invitat să se întoarcă în PSD. Mesajul fostului prim-ministru către...

Sorin Grindeanu, invitat să se întoarcă în PSD. Mesajul fostului prim-ministru către pesediști

3
DISTRIBUIȚI

Planurile de revenire a lui Sorin Grindeanu, încă președintele apolitic al ANCOM, în PSD și de a ocupa o funcție cheie în partid sunt tot mai străvezii. Astăzi a participat alături de președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, la ședința PSD Olt, considerată cea mai puternică filială a partidului. Momentul nu a fost ales înâmplător pentru că Paul Stănescu, unul dintre baronii PSD, a anunțat că se retrage și nu mai candidează pentru un nou mandat de președinte al filialei.

”O să spun câteva lucruri care o să producă vociferări. Nu pot să mă excludă, că sunt deja exclus.


Resursa umană în ultimii ani a fost proastă. Nu am fost partidul de profesionişti care atunci când vin la guvernare ştiu ce au de făcut. Dar acest lucru se poate redobândi. E bine să luăm anumite decizii în lunile următoare. Va trebui să le ia PSD dacă nu dorim ca PSD să devină tot mai irelevant pe scena politică. Perspectiva PSD în acest moment nu este nici glorioasă, nici dezastruoasă. Depinde de deciziile pe care le va lua PSD în următoarele luni. Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate (aplauze furtunoase în sală, n.r.). Voi, cei care ştiţi să aduceţi voturi pentru PSD trebuie să faceţi un pas în faţă fără niciun fel de frică. Dacă PSD nu face aceste lucruri începem să devenim din ce în tot ce mai irelevanţi. Trebuie făcută opoziţie la PNL, dar nu aşa cum au făcut ei, criticând şi măsurile bune ale PSD. Trebuie făcută punctual, cu figuri credibile, cu profesionişti. Nu trebuie să facem compromisuri dacă vrem să recâştigăm încrederea românilor”, a susținut Grindeanu în fața pesediștilor.

Marcel Ciolacu i-a spus lui Grindeanu ”cred că este momentul să te întorci în interiorul partidului. Ținta noastră în 2024  este ca acest partid să dea președintele României”.

3 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu un singur lucru din tot discursul fostului premier SG: resursa umană, din ultimii ani, a fost proasta! Corect din toate punctele de vedere, dar haideți sa vedem cine a adus la butoane “resursa umană proasta”, cine a încurajat prostia și incompetenta l, cine i-a aruncat pe ăștia in prima linie…de au ajuns, unde au ajuns?! Resursa asta umană proasta, despre care vorbește SG, e peste tot in PSD: pe liste la Consiliile locale și județene, in Parlament, la cârma deconcentratelor etc. Deci cine a promovat atunci “resursa umană proasta”? Cei care au făcut cărțile: președinții de filiale de partid și anumite grupuri de interese financiare! Și SG e printre ei! Și el a promovat “resursa”!
    E ușor sa apari acum și sa spui ca cei prăfuiți/uzați trebuie sa facă un pas in rândul doi. Sa dai lecții de morala, dând din mâini, citind de pe foi și balanganindu-te mai ceva ca o baliza in deriva. Reforma adevarata in PSD trebuie sa înceapă cu voi, toti cei care ani întregi ati profitat, ati combinat și ati impus “resursa”, in funcție de interese (diverse), atât pe liste cât și in functii publice!
    Altfel totul e pura demagogie! De sceneta de la Olt nu mai zic nimic: regie ieftină de Bollywood. Ma și întreb pe unde o mai merge SG in vizite, l-o mai ruga lumea (după scriptele scenariului), sa lase pudorile de fata mare și sa vina sa salveze țara, partidul și neamul românesc?!
    Încă mai cred in reformarea adevarata a clasei politice!

    • Ai dreptate ! Reforma în PSD trebuie să înceapă cu Grindeanu şi alţi ipocriţi de teapa lui. Grindeanu a fost viceprimar şi este mână în mână cu bandiţii care au prejudiciat Timişoara(din primărie, partide, instituţii şi unii afacerişti în legătură cu primăria) şi acuma este plătit gras de statul român.

  2. Mereu am fost un social-democrat convins, chiar dacă de cele mai multe ori nu am fost de acord cu politica de cadre, cu o serie de acțiuni sau criterii de promovare. Nu trebuie sa uitam ca in PSD Timiș sunt și au fost oameni de valoare, adevărați profesioniști pe domeniile lor de activitate: Căprariu de la Pensii, Dumitrașcu de la Asigurări de Sănătate, Danielescu la Învățământ, Craina de la Județean, Kasai de la Munca. Toti sunt marginalizați in PSD, au dispărut din peisaj. Nu au loc in schema, tocmai datorită criteriilor subiective de evaluare interna. Și atunci pentru cine sa lupți? Pentru ca unii după ce se văd in căruță, sa înceapă iarasi cu aceleași “promovări”. Din păcate, astăzi PSD cauta doar executanți, cotizanți, lingăi, yesmeni și pupincuristi nu oameni de valoare cu principii morale temeinice. Spun asta pentru ca am văzut ce se întâmpla după demisia lui Dobra: s-au ales între ei pe criterii de gasca și afinități, o văd de doamna Gavrilita cum se agita sa preia organizatia Timișoara și cum face deja liste pentru viitorul CL și CJT, cum iarasi se arunca cu promisiuni in toate direcțiile iar pe noi nu ne întreabă nimeni ce vrem, pe cine dorim sau care formula o susținem. Noi suntem buni doar când vine vorba sa muncim, sa batem la uși, sa umplem cutiile poștale, sa lipim afișe și sa convingem lumea sa ne voteze.
    Așa nu ajungem nicăieri atâta timp cât facem totul de fațada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.