Stație de pompieri la Cărpiniș, cu bani de la Consiliul Județean Timiș

Stație de pompieri la Cărpiniș, cu bani de la Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii vor putea interveni mai repede în situații de urgență, într-o zonă din Timiș. Călin Dobra, președintele CJT, a anunțat că urmează să se construiască, cu bani din bugetul propriu al instituției, o nouă stație de pompieri în localitatea Cărpiniș.


Un prim pas important a fost făcut deja, după ce Primăria Cărpiniș a pus la dispoziția CJ Timiș terenul necesar pe care urmează să se construiască imobilul.

„În urma discuției cu echipa de conducere și operativă, și în mod special cu inspectorul șef al ISU Timiș, am luat decizia împreună cu colegii mei pentru a interveni cât mai rapid în activitățile neprevăzute de pe raza județului Timiș să modernizăm imobilul de la Făget și să construim un nou imobil la Cărpiniș, pentru a crea un punct intermediar pentru ISU Timiș, pentru a crea o mică bază și în zona Cărpiniș, ținând cont că avem un drum național, ținând cont că putem deservi întreaga zonă. Am avut deschidere din partea localității Cărpiniș, care ne-a pus un teren la dispoziție, astfel încât să putem realiza construcția unui nou imobil”, a declarat Călin Dobra.

De asemenea, anul trecut, CJ Timiș a alocat fonduri pentru achiziționarea unui numă de șapte ambarcațiuni de salvare pe apă și gheață pentru ISU Timiș, în valoare de 112.000 lei, dar și a două autospeciale de stingere cu tunuri de apă și spumă, în valoare de aproape 900.000 lei. Tot cu bani de la CJ Timiș urmează să fie cumpărat și un generator de mare putere, în valoare de 600.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.