Timișorenii de la TM Groove au lansat un nou episod din „bucătăria...

Timișorenii de la TM Groove au lansat un nou episod din „bucătăria lui Flocea” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artiștii timișoreni care alcătuiesc formația The TM Groove au lansat un nou cover din seria melodiilor lansate în „bucătăria lui Flocea“, piesa fiind o preluare după Tones and I – Dance Monkey.

Melodia lansată la sfârșitul anului trecut are succes în rândul melomanilor și a fost apreciată de fanii formației care în luna decembrie a susținut un concert în Piața Operei în cadrul Târgului de Crăciun.

The TM GROOVE s-a născut în plină modă „cover band”. Adaptarea la noul trend nu a putut fi făcută „copy-paste”, ci creativ.


Armonii schimbate, părți inventate brusc în piese prea-cunoscute, solouri aproape niciodată la fel sau ritmurile modificate, clasează acest proiect muzical într-o nouă categorie… a elitelor. Stilurile abordate de formație sunt de la pop, rock internațional până la funk și RnB, cu accente tradiționale românești.

De-a lungul colaborărilor trecute, TM GROOVE a lansat (fară să își propună neapărat) o modă „sănătoasă”, bazată pe creativitatea explozivă a celor 2 membri ROCK – Florin „Flocea“ Cvașa si Horea Crisovan – învelită în foița fină de tutun aromat a lui Mircea Ardeleanu JR. La această rețetă, Maria Hojda a venit ca un liant, iar Marcelle Poaty Souami s-a integrat perfect reușind să creeze dependență urechilor ascultătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.