Traficant de ecstasy, prins în flagrant de polițiști. Ce cantitate de droguri...

Traficant de ecstasy, prins în flagrant de polițiști. Ce cantitate de droguri avea asupra sa

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu procurorii DIICOT din Arad au efectuat două percheziții pe raza județelor Bihor și Arad. Un bărbat a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc.

„La data de 9 ianuarie 2020, a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din județul Bihor, pe raza localității Chișineu-Criș, din județul Arad, în timp ce ar fi oferit spre vânzare comprimate de ecstasy. Totodată, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza celor două județe, fiind descoperite și indisponibilizate în vederea cercetărilor, 130 de comprimate de ecstasy și 10 grame de amfetamină”, a transmis IPJ ARAD.

Au mai fost ridicate și diverse obiecte întrebuințate pentru înființarea și întreținerea de culturi de droguri de risc, de tip „indoor”, au mai transmis polițiștii.

Tribunalul Arad a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul de 33 de ani, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.