Ripensia l-a vândut pe golgheterul Ligii a II-a. Albert Voinea a fost...

Ripensia l-a vândut pe golgheterul Ligii a II-a. Albert Voinea a fost prezentat la noua echipă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Turris Tr. Măgurele

Ripensia Timişoara a înregistrat a cincea plecare în pauza de iarnă. Roş-galbenii l-au cedat şi pe golgheterul lor şi al primei părţi a sezonului, Albert Voinea. Atacantul oltean nu a părăsit în gratis Banatul, ci noua sa echipă, Turris Oltul Turnu Măgurele a plătit o sumă consistentă pentru el la acest nivel.

Voinea (27 ani) a impresionat în anul petrecut în Capitala Banatului.


Mai întâi a marcat 14 goluri în 14 apariţii pentru Dumbrăviţa în C, apoi a „urcat” un eşalon, evoluând pentru „Ripi” din vara trecută. 13 goluri a marcat Albert Voinea şi pentru ripensişti în primele 21 de etape, un număr important de reuşite ţinând cont de poziţia timişorenilor în clasament.

Atacantul, care a mai fost golgheter în B în ediţia 2012-13, a atras interesul mai multor formaţii prin evoluţiile în tricoul roş-galben. Iniţial clubul a refuzat câteva oferte, mai ales că jucătorul mai avea doi ani şi jumătate de contract. „Când există ofertă corectă, atât pentru noi, cât şi pentru jucător, atunci vom discuta”, anunţa Dumitru Mihu, preşedintele Ripensiei. Până la urmă preţul corect, nedezvăluit, a fost plătit de a cincea clasată, nou promovata din Teleorman, Turris Tr. Măgurele. Gruparea condusă de fiul lui Liviu Dragnea.

Atacantul a fost prezentat în această seară de cătrei cei de la Turris. „Albert Voinea se va alătura lotului condus de Erik Lincar în cantonamentul de la Snagov în cursul zilei de luni”, se mai arată în postarea cu poza jucătorului semnând contractul.

„Ripi” a bifat astfel a cincea despărţire oficială în această iarnă, după cele de Staicu, C. Toma, Fotescu şi Zaluschi. La capitolul sosiri figurează deocamdată doar un nume, cel al portarului Horaţiu Moldovan. Roş-galbenii vor căuta acum doi atacanţi pentru a completa postul pe care mai pot evolua doar Golda şi Popovici din lotul actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.