Un sârb care a trecut granița ilegal în drum spre familia din...

Un sârb care a trecut granița ilegal în drum spre familia din Germania, prins în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Un sârb care reușise să treacă ilegal granița, din țara natală în România, a fost prins la scurt timp, în Timiș, de polițiștii de frontieră. Bărbatul a fost zărit la marginea localității de frontieră Valcani și a fost oprit din drumul său.


Își dorea să ajungă în Germania, la familia sa.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de frontieră Sânnicolau Mare au depistat marți, 14 ianuarie, în jurul orei 11.00, un străin care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre Serbia, înspre interiorul țării. Nu-și putea justifica prezența în zonă, astfel că a fost oprit și dus la sediul poliției de frontieră, pentru cercetări.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de un sârb de 30 de ani. Bărbatul a declarat că a încercat să ajungă ilegal în Germania, la familia sa și că a recurs la această metodă pentru că nu avea documente legale.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităţilor sârbe. Totodată, pe numele cetăţeanului sârb a fost instituită măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.