Un tânăr a tras cu pistolul spre două persoane pe care le...

Un tânăr a tras cu pistolul spre două persoane pe care le bănuia de furt

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Polițiștii din Caransebeș au fost nevoiți să intervină la un conflict izbucnit între un tânăr de 22 de ani și o familie. Tânărul s-a certat cu cei doi soți pentru că îi bănuia că au mers la furat. Aceștia au spart geamul și ușa de la casă, iar tânărul a tras focuri de armă.

Sâmbătă seară un polițist și un jandarm au mers la locuința unui bărbat din localitatea Jupa, căruia persoane necunoscute i-au spart geamurile și ușa de la casă.


Polițiștii au găsit într-o grădină din apropierea casei respective două arme: una letală și una cu aer comprimat și un rucsac în care erau 27 de cartușe, despre care se bănuiește că au fost aruncate de bărbatul de 22 de ani din Jupa, pentru că nu are permis să aibă arme.

Polițiștii au stabilit că în fața casei din Jupa a avut loc un conflict spontan între tânăr și o familie formată dintr-un bărbat de 31 de ani și soția acestuia, ambii din localitatea Iaz. Cei doi soți ar fi oprit mașina în fața casei bărbatului din Jupa, iar acesta a presupus că cele două persoane ar fi venit la furat. În urma altercației, cei doi soți au spart geamul și ușa de la casă, moment în care tânărul de 22 de ani a ieșit din casă cu o armă și a tras un foc în plan vertical.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Polițiștii au ridicat armele și cartușele, iar tânărul de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.