Unei femei i s-a interzis să mai nască după ce a făcut...

Unei femei i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: libertatea.ro

Unei femei din Uganda i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani, arată presa africană, cazul lui Mariam Nabatanzi ajungând în cărțile de istorie din țara sa.

Mariam Nabatanzi s-a căsătorit la 12 ani cu un bărbat care avea 40 de ani.


A născut primii ei gemeni în anul următor. În urma unei afecțiuni genetice, femeia a continuat să nască un număr mare de copii la fiecare sarcină.

De-a lungul anilor a născut șase perechi de gemeni, de patru ori tripleți și de cinci ori cvadrupleți. După 15 sarcini, ea născuse 44 de copii. Dintre aceștia a pierdut șase. Pe toți ceilalți 38 rămași îi crește, notează The Mirror.

Medicii au fost obligați să îi interzică lui Mariam să mai rămână însărcinată.

Înțelegând că decizia medicilor a fost luată pentru binele ei, Mariam s-a arătat bucuroasă că ”este în final liberă”, arată presa din Ghana. Femeia a povestit că a cerut ajutorul medicilor după primele două sarcini dar i s-a spus că anticoncepționalele pot duce la complicații din cauza afecțiunii ei genetice. La 40 de ani a suferit o intervenție chirurgicală datorită căreia a reușit să nu mai rămână însărcinată de atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.