Unul dintre cei mai talentaţi puşti de la LPS Banatul a semnat...

Unul dintre cei mai talentaţi puşti de la LPS Banatul a semnat cu un club din Serie A!

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Cătălin Sărmăşan / Facebook

LPS Banatul continuă să „exporte” tineri cu potenţial. Ultimul plecat e mijlocaşul ofensiv Zoran Mitrov, unul dintre cei mai râvniţi jucători ai generaţiei 2002, vicecampioană naţională şi câştigătoare de Cupă în 2019.


Timişoreanul a semnat în cele din urmă cu Sassuolo, clubul cu cei mai mulţi români din Italia.

Mitrov a impresionat în sezonul trecut, când împreună cu colegii săi le-a făcut viaţa grea puştilor de la FCSB, dar şi celor de la Viitorul. În faţa Academiei lui Hagi bănăţenii au pierdut în finala campionatului, dar s-au revanşat în Cupa României, competiţii disputate la nivelul Elite U17. În toamnă el a evoluat la echipa Elite U19 a UTA-ei.

Mai mulţi colegi ai lui Zoran au plecat la CFR Cluj. Aşa cum e cazul lui Ioan Derbac sau Lucian Simedru. Impresarul Cătălin Sărmăşan îi pregătea însă mijlocaşului-vârf de lance al generaţiei, o mutare peste hotare. Clubul care l-a ales e acelaşi la care a ajuns şi un alt timişorean, remarcat la ASU Poli însă, Marius Marin, care între timp a devenit jucător de bază la Pisa în Serie B. Mitrov, veritabil nr. 10, va împlini anul acesta 18 ani şi probabil va juca mai întâi la formaţia Primavera a emilianilor, dar porţile sale sunt deschise către fotbalul mare italian. În prezent la seniorii lui Sassuolo evoluează Chiricheş, dar se pregăteşte şi promovarea lui Iulius Mărginean, aflat la tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.