Liberalul Rușeț, susținut de Nicolae Robu, nu mai este șef la SCM...

Liberalul Rușeț, susținut de Nicolae Robu, nu mai este șef la SCM Timișoara. Explicația primarului

2
DISTRIBUIȚI

Vasile Rușeț, liberalul numit de Nicolae Robu director al Sport Club Municipal Timișoara în luna octombrie a acestui an, nu mai ocupă această funcție. Vă reamintim că Rușeț a fost președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Polul de Creștere Timișoara, iar PRESSALERT.ro a dezvăluit că detașarea lui într-o instituție de drept public nu este legală, în condițiile în care acesta nu este funcționar public.

De altfel, luni, o fost adoptată de către Guvern Ordonanța de Urgență 1/2020, iar printre principalele prevederi se numără faptul că se „încetează detaşările din sectorul privat în sectorul public prin care erau evitate concursurile de ocupare a unor funcţii publice”.

Așadar, Nicolae Robu a anunțat că, în urma adoptării acestei ordonanțe, liberalului Vasile Rușeț i-a încetat detașarea, urmând să fie numită o altă persoană în funcția de director al SCM Timișoara, până la organizarea unui concurs.

„Legea-i lege pentru toată lumea.


Întrucât și Polul de Creștere ca Asociație de Dezvoltare Intercomunitară este asimilată instituțiilor de drept privat, nu este o firmă privată, este o asociație intercomunitară, dar intră în prevederile acestei ordonanțe, i-a încetat și domnului Rușeț detașarea. I-am dat temă șefei de la Resurse Umane să cerceteze puțin situația de la SCM și să îmi propună variante legale prin care putem să asigurăm conducerea structurii. Sigur că vom scoate postul la concurs, dar până la concurs trebuie să fie cineva cu dreptul de semnătură”, a explicat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. sa fii sustinut de robulache e ca si cum ai fi fara curea, fara bretele si chiar ramas in fundul gol. desigur, in posturile de talhari e ceva binevenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.