Zeci de panouri din sârmă metalică, furate din gara Jimbolia

Zeci de panouri din sârmă metalică, furate din gara Jimbolia

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timiș a ajuns în spatele gratiilor, arestat preventiv, după ce la sfârșitul anului trecut a comis mai multe furturi. Conform investigațiilor oamenilor legii, timp de mai multe zile, tânărul a furat zeci de panouri de sârmă metalică, din gara de la Jimbolia.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Timișoara și cei de la Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 27 de ani, care a sustras mai multe panouri din sârmă.


Conform cercetărilor, în perioada 22-26 noiembrie 2019, tânărul a furat 63 de bucăți de panouri de plasă de sârmă metalică din gardul care împrejmuiește calea ferată din stația CF Jimbolia.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore și introdus in Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.