Zeci de șoferi care au parcat neregulamentar, sancționați de polițiștii locali, la...

Zeci de șoferi care au parcat neregulamentar, sancționați de polițiștii locali, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În lipsa locurilor de parcare, unii șoferi din Timișoara recurg la metode disperate. Sunt sancționați de polițiștii locali fie că blochează curțile proprietarilor, obstrucționează alte autoturisme sau calea de rulare a tramvaielor.


În ultimele zile au fost amendați 35 de șoferi care au parcat neregulamentar.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acordat 35 de amenzi, în utlimele zile, celor care au parcat în locuri neregulamentare. Cazuri asemănătoare au fost întâmpinate pe Intrarea Munților, acolo unde un șofer a blocat accesul într-un garaj, iar proprietarul nu a mai putut ieși cu autoturismul. Amenda i-a fost acordată șoferului indisciplinat la fața locului.

Un alt caz a fost înregistrat pe strada Daliei. Autoturismul parcat neregulamentar i-a pus pe cei de la societatea de salubrizare în imposibilitatea de a ridica gunoiul. Un timișorean a fost nevoit să ceară ajutorul poliției locale, după ce accesul în curtea casei de pe strada G. Musicescu i-a fost blocat. Toți cei surprinși în această situație au fost sancționați.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002, în cele mai multe dintre aceste cazuri trecându-se și la ridicarea mașinilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.