Zi plină de accidente rutiere, soldate cu nouă victime, în Timiș. Ce...

Zi plină de accidente rutiere, soldate cu nouă victime, în Timiș. Ce recomandă polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Zi sumbră pe șoselele din Timiș. Ceața și poleiul de pe carosabil le-au dat bătăi de cap mai ales șoferilor care nu au condus preventiv, date fiind condițiile meteorologice. În nici 24 de ore, mai multe autoturisme au ieșit de pe carosabil, s-au răsturnat sau au fost implicate în alt fel de incidente în trafic. În total, 9 persoane au ajuns la spital, astăzi, în urma a cinci accidente rutiere.

Evenimentele negative de pe șosele au început la Sânnicolau Mare, acolo unde un autoturism în care se aflau 4 tineri, printre care și o minoră, a derapat.


Toate persoanele au fost transportate la spital, iar una se află în stare gravă. În schimb, mai grav a ieșit, după ce a intrat cu mașina în pom, un bărbat, care a fost transportat inconștient la spital, în urma unui incident care s-a petrecut la Chevereșu Mare.

Poleiul a fost resimțit și pe drumul Lugoj – Hezeriș, acolo unde o femeie s-a răsturnat cu autoturismul, cu susul în jos, fiind rănită. O altă mașină s-a răsturnat pe șoseaua ce face legătura între Timișoara și Peciu Nou, iar un bărbat a fost transportat la spital. Al cincelea incident din Timiș, soldat cu victime astăzi, a avut loc la Dumbrăvița, unde două autoturisme s-au ciocnit. În total, în doar câteva ore, 9 persoane au fost rănite, dintre care două au suferit răni grave.

Reamintim șoferilor că atât județul Timiș, cât și Arad, respectiv Bihor, se află sub cod galben de ceață. Totodată, polițiștii au transmis unele recomandări, pentru ca astfel de incidente să fie evitate.

„Recomandăm  conducatorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte regulile de circulație, să păstreze o distanță de siguranță față de autovehiculele ce circulă în fața lor, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.