400 de specialiști participă la conferința „Imunoterapia cancerului”, organizată de Asociația OncoHelp

400 de specialiști participă la conferința „Imunoterapia cancerului”, organizată de Asociația OncoHelp

0
DISTRIBUIȚI

bolnav cancer

400 de medici oncologi, radioterapeuți, hematologi, și alte specialități conexe se întâlnesc, în acest sfârșit de săptămână, la Timișoara, la conferința cu tema „Imunoterapia cancerului”, organizată de Asociația OncoHelp.

Conferința „Imunoterapia cancerului” este organizat sub „umbrela” OncoHelp Winter School, aflată la cea de-a treia ediție.


Participanții vor primi cele mai noi informații în ceea ce privește terapiile imune și vor discuta aspecte legate Conferința va fi prefațată de un curs de imunologie fundamentală.

„Pe parcursul a patru zile, până în 23 februarie, conferința «Imunoterapia cancerului» adună laolaltă oncologi din toată țara. Am invitat din nou personalități de marcă, pentru a evidenția progresele rapide ale terapiilor imune, sub forma unor prelegeri și discuții interactive. Sunt anunțate patru dezbateri, în care combatanții vor lupta cu îndârjire pentru supremația propriilor convingeri. Anul acesta avem 66 speakeri ”, spune conf. dr. Șerban Negru, fondatorul Asociației OncoHelp.

Imunoterapia este cel mai nou tratament în lupta împotriva cancerului. Aceasta activează sistemul imunitar al pacientului bolnav de cancer, astfel încât acesta devine capabil să recunoască celulele tumorale și să le distrugă. Se anticipează că, în viitor, imunoterapia oncologică va ocupa rolul principal în planul de tratament al mai multor forme de cancer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.