Adrian Orza și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei: ”M-am...

Adrian Orza și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei: ”M-am săturat de oameni orchestră sau de dirijori providențiali”

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Orza și-a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, intenția de a candida, din nou, pentru funcția de primar al Timișoarei. ”AAm luat decizia, după o îndelungată chibzuință de a-mi anunța intenția de a candida la Primăria Timișoara.
Sunt câteva motive care au stat la baza acesteia, dar astăzi mă voi opri doar la câteva dintre ele, principiale. În primul rând a fost reactța multor timișoreni care mi-au spus că nu au o alternativă la actuala administrație. Una din afara lozincilor dar dinăuntrul orașului si al cunoașterii lui”, a scris Orza.

Actualul consilier local independent a susținut că mai există un motiv important pentru care intră în luptă cu primarul Nicolae Robu – ”personal m-am saturat de experiențele și experimentele care se fac pe seama orașului și a vieții locuitorilor ei.


M-am săturat să vad cum războiul românilor contra românilor, semănat de politica nevolnică de la nivel central a fost transferat în plan local. Cu costuri nebănuit de mari. M-am saturat să vad proiecte blocate sau abandonate doar fiindcă nu dau unora cu plus politic. M-am saturat să tot aud cum “cine nu e cu mine e împotriva mea”. Și m-am săturat să vad cum sloganul de mai înainte caută să fie înlocuit cu “ cine nu e cu noi e împotriva noastră”. Timișoara nu își mai poate permite să nu adune laolaltă toate energiile ei creatoare și inovative. Toate ideile bune de oriunde ar veni ele. M-am săturat de oameni orchestră sau de dirijori providențiali. Străzile nu se vor matura cu lozinci iar parcurile nu se vor îngriji cu doctrine politice. Autobuzele nu au nevoie de viziuni personale extravagante ca să ajungă în stații. Iar traficul nu se va fluidiza citind texte bine scrise de alții, pe rețele de socializare”.

Susținând că are prieteni în toate partidele, Adrian Orza susține că Timișoara ”are nevoie de un simplu Pact. De înțelegere și colaborare. De comunicare. De respect. Exact asta propun tuturor celor care gândesc în favoarea Orașului. Indiferent din ce zonă politică vin. Mă interesează mai puțin asta. Contează pentru mine doar cum se raportează fiecare la soluțiile pentru ca Timișoara să redevină orașul cu care să ne mândrim. Orașul NOSTRU! TIMIȘOARA! Așa să-mi ajute dumnezeu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.