Alertă pe aeroportul din Timișoara după ce s-a anunțat că sunt pasageri...

Alertă pe aeroportul din Timișoara după ce s-a anunțat că sunt pasageri care vin dintr-o zonă cu coronavirus din Italia. Anunțul liniștitor al DSP Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile de pe aeroportul din Timișoara au intrat, astăzi, în alertă după ce părinții unor pasagere au anunțat că ele se întorc dintr-o zonă unde există un focar de coronavirus.

Reprezentanții DSP Timiș au mers, astăzi, la Aeroportul din Timișoara, după ce au apărut informații că în avionul care ateriza din Bergamo s-ar afla persoane venite din Lombardia.

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiș, Cornelia Bubatu, a declarat că instituția pe care o reprezintă a fost alertată de Serviciul de Ambulanță că în avionul care ateriza la Timișoara de la Bergamo se află două fete care vizitaseră Lombardia, regiune afectată de coronavirus.


La aeroport cei de la DSP Timiș au constatat că era vorba, de fapt, de trei tinere despre care existau informații că vizitaseră Lombardia.

Specialiștii au verificat starea de sănătate a fetelor și au aflat de la ele că nu au fost în zone contaminate din Italia și nu aveau niciun gel de simptom. Preventiv, însă, cele trei fete vor sta 14 zile în carantină acasă.

Numărul de infecții cu coronavirus în Italia a depășit 100, după ce astăzi au fost confirmate 44 de cazuri noi, anunță CNN. Majoritatea cazurilor este concentrată în regiunile nordice din Lombardia (89 de cazuri). În Lombardia sunt peste 176.000 de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.