Asociația Timișoara 2021 caută Director de Marketing, Comunicare și Relații Publice și...

Asociația Timișoara 2021 caută Director de Marketing, Comunicare și Relații Publice și Director de Program

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii își lărgește echipa. Asociația este în căutarea unui Director de Marketing, Comunicare și Relații Publice, dar și al unui Director de Program, pentru următorii doi ani.

Directorul de Marketing, Comunicare și Relații publice va avea îndatorirea să propună, dezvolte și să îmbunătățească o strategie de Marketing și Comunicare pentru ca Asociația Timișoara 2021 să fie cât mai vizibilă.


Trebuie să cunoască dosarul de candidatură și evenimentele cheie ale programului. Împreună cu candidatura aplicantului este necesară prezentarea unei strategii proprii pentru atingerea obiectivelor din Bid Book.

Dacă doriți să aplicați, mai multe detalii puteți vedea aici.

În ceea ce-l privește pe viitorul Director de Program al Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, asociația are nevoie de un lider dinamic și responsabil pentru construirea și implementarea programului cultural 2020-2022. Directorul de Program dezvoltă, îmbunătățește și administrează un program larg destinat evenimentelor organizate de Asociația Timișoara 2021, gestionează personalul, proiectele și bugetarea.

Dacă doriți să aplicați, mai multe detalii puteți vedea aici.

Termenul-limită de primire a candidaturilor este 6.03.2021, ora 16.00 (ora României).
Interviurile vor avea loc în perioada 9-10 martie 2020. Postul poate fi ocupat imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.