ASU Politehnica îşi continuă seria pozitivă în teste. Ultima achiziţie a debutat...

ASU Politehnica îşi continuă seria pozitivă în teste. Ultima achiziţie a debutat în victoria cu Şoimii Lipova

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a înregistrat a cincea victorie a iernii astăzi, la Baza 2, cu divizionara C Şoimii Lipova. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite în prima repriză, de Axente şi Al. Munteanu. S-a încheiat însă 2-1, căci Codoban a înscris pentru vizitatori la ultima fază.

Mircea Axente a deschis scorul în minutul 14 pentru timişoreni cu un şut de la zece metri. După o şansă bună a lui Săulescu, un alt nou venit avea să spargă gheaţa la alb-violeţi, e vorba de Alex Munteanu.

În repriza a doua au mai fost ocazii bune în dreptul Politehnicii, pentru care a debutat Sergiu Popovici, ultimul sosit fiind şi el aproape de gol cu şapte minute înainte de final. Până la urmă, la ultima fază a partidei a punctat Claudiu Codoban pentru oaspeţii arădeni.

„Băieţii în ghete” şi-ar mai fi dorit un test suplimentar, dar până la urmă vor avea un joc şcoală în timpul săptămânii, urmând ca ultima verificare înainte de restartul campionatului să fie sâmbăta viitoare, de la ora 14.00, pe „Ştiinţa” cu divizionara secundă sârbă FK Zemun.


ASU Politehnica va sta în etapa a 22-a a Ligii 2.

ASU Politehnica: M. Contra – Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – D. Codrea, Ignea – Săulescu, Trip, Muteanu – Axente. Au mai jucat: Murariu – Sofran, Coadă, Vidrăsan, S. Popovici – D. Radu, B. Vasile – Manea, Cristodulo, Pintea – Al. Pop. Antrenor: Octavian Benga.

Şoimii Lipova: Pădurea – Nagy, Bercu, Polgar, Filimon, Prună, M. Popa, Simion, Rusu, Banyoi, Sulea. Au mai jucat: Buta – Haţegan, Dolga, A. Popa, Stoin, Bicuschi, Dobrean, Aslău, Michel, Codoban, Dragoş.

„E o echipă foarte bună de Liga a III-a, locul 2 în seria a IV-a… Sunt mulţumit în mare parte de acest antrenament, ne-am creat multe situaţii de a marca. Din păcate am ratat uneie ocazii rarisime. Le cer jucătorilor să fie mai concentraţi, responsabili, în Liga 2 adversarii nu te vor ierta. Le pun şi pe lipsa de prospeţime, mai avem două săptămâni şi în perioada următoare vom lucra, să aibă o vigoare crescută (…) Mai trebuie să lucrăm. Nu va fi un mini-retur uşor”, a spus tehnicianul alb-violeţilor, Octavian Benga după acest meci.

Benga a comentat şi ultima înregimentare, cea a lui Sergiu Popovici (26 ani, ex-Hermannstadt): „E un jucător pe care mi l-am dorit. Am fost în contact cu el în ultimele două săptămâni. Chiar am devenit stresant la un moment dat, pentru el. Un jucător care, prin venirea lui, cred că am adus un plus de valoare, experienţă, a venit în nivelul salarial al clubului, nu am depăşit niciun prag salarial. Şi trebuie să-l felicităm că a acceptat să vină alături de noi”.

„E o campanie bună, am adus jucători cu o anumită experienţă la nivelul Ligii 2, chiar 1, am balansat echipa pe toate posturile. Sergiu Popovici poate acoperi posturile de fundaş şi mijlocaş stânga. Avem concurenţă benefică”, a concluzionat „principalul” Politehnicii în legătură cu transferurile iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.