Se pun în vânzare biletele pentru ASU Politehnica – Rapid. Cât costă...

Se pun în vânzare biletele pentru ASU Politehnica – Rapid. Cât costă şi de unde pot fi procurate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

ASU Politehnica a făcut publice locaţiile partenere din care pot fi procurate biletele la duelul de duminică cu Rapid Bucureşti. Formaţia susţinută de druckeri a anunţat un preţ unic la biletele de intrare. De asemenea există şi unele reduceri şi gratuităţi pentru meciul care va avea loc pe arena „Dan Păltinişanu”.

Primul meci pe „Marele oval” din 2020 generează un interes aparte, căci ASU Poli va înfrunta Rapidul, într-un duel de suflet pentru cele două galerii înfrăţite.


Fanii bănăţeni îşi doresc o tribună cât mai plină şi au „împânzit” oraşul cu invitaţia la meci pentru publicul larg, inclusiv în format electronic prin sprijinul unui partener.

La meciul de pe bătrâna arenă s-a anunţat că va fi deschisă doar tribuna I publicului larg, din motive de securitate ştiute, peluza sudică şi tribuna a doua fiind considerate nesigure. Totuşi, un alt sector care se aşteaptă să fie cât mai plin e cel al oaspeţilor, care va fi în zona clasică, împrejmuită, din peluza nordică.

Biletele la meci vor costa 15 lei, preț unic, fiind disponibile de mâine la locațiile partener ale clubului viola: D’arc Timisoara, Spartan Girocului, Spartan Restaurant Timisoara – centru, ZONE café bar & bistro, Grill Sârbesc – Iullius Mall, Grill Sârbesc – Shopping City, La Mihai, De Construct Ind Srl, respectiv la stadion, în dimineața meciului.

De asemenea, la Bookshop (Biblioteca UPT) acestea se pot achiziționa la prețul redus de 10 lei pe baza carnetului de student. Tinerii de până în 14 ani însoțiți de adulți beneficiază de intrare gratuită, se mai arată în anunţul Politehnicii.

După prima rundă din 2020, „Băieţii în ghete”, care nu au jucat prin retragerea Daco-Geticii, ocupă locul 8, cu 31 de puncte. Rapidul, în schimb, a remizat ieri, alb, cu Turris-Oltul Tr. Măgurele la Voluntari, meci considerat acasă, şi ocupă locul 3, cu 36 de puncte.

Meciul cu Rapid se dispută duminică, de la ora 11.00, pe „Dan Păltinişanu”, în etapa a 23-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.