ASU Politehnica a transferat un bănăţean din Liga I. Jucătorul originar din...

ASU Politehnica a transferat un bănăţean din Liga I. Jucătorul originar din estul judeţului Timiş a semnat pe jumătate de an

0
DISTRIBUIȚI
Sergiu Popovici (stânga), în tricoul Botoşaniului. Foto: Arhivă

ASU Politehnica a mai făcut un transfer sonor.


După Alexandru Munteanu, la alb-violeţi va juca încă un nume cu multe meciuri în Liga I. Astăzi, „Băieţii în ghete” au ajuns la un acord cu Sergiu Popovici, care a evoluat la Hermannstadt în ultima perioadă a carierei sale.

Popovici (26 de ani) nu a evoluat foarte mult în vestul ţării, căci a fost transferat de la o vârstă fragedă la Vaslui după ce s-a remarcat la Flacăra Făget în C – echipa oraşului de baştină. El a făcut junioratul la LPS Banatul şi evoluează în benzile laterale ale terenului. Fundaş şi mijlocaş stânga, de regulă, Segiu Popovici a mai jucat la Voinţa Sibiu, Gaz Metan, FC Botoşani, Clinceni şi Dinamo Bucureşti. Acesta a totalizat patru goluri în 102 meciuri în elită.

Sergiu Popovici a semnat pe jumătate de an cu ASU Politehnica, cu drept de prelungire. În prima parte a sezonului a bifat un singur meci la Sibiu (3-4 cu FCSB). Timişorenii de pe locul 6 din B i-au mai luat în această iarnă pe Sofran (Ghiroda), Munteanu (Petrolul), Al. Pop (Viitorul Tg. Jiu), Săulescu (Reşiţa) şi D. Codrea (Dumbrăviţa).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.