ASU Politehnica transferă și pentru viitor: Un coleg al lui Borbei de...

ASU Politehnica transferă și pentru viitor: Un coleg al lui Borbei de la naționala U17 e în vizorul alb-violeţilor

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: sportsv.ro

„Băieţii în ghete” au reuşit în această iarnă câteva transferuri sonore la nivel de seniori. ASU Politehnica se gândeşte însă şi la următoarele sezoane iar în ultimul timp timişorenii au început să privească şi dincolo de propriul Centru de juniori. Din vară pe Bega e aşteptat un tânăr promiţător tocmai de la Suceava. E vorba de internaţionalul U17 Sebastian Nechita.

Timişorenii au mutat spectaculos la nivelul Ligii 2, înregimentându-i pe Alex Munteanu sau Sergiu Popovici, dar capitolul juniori nu e neglijat. Conform sportsv.ro ASU Poli s-a înţeles cu Juniorul Suceava pentru mutarea lui Nechita (16 ani) în Capitala Banatului.


Acesta e un mijlocaş central defensiv care s-a remarcat atât la echipa de club din Liga a IV-a Suceava, cât şi la naţionala sub 17 ani, unde e coleg cu portarul Politehnicii, Alex Borbei.

Despre posibilul transfer a vorbit pentru sursa citată chiar noul director de imagine al bănăţenilor. „Sebi este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din țară la categoria de vârstă 2003 și s-ar plia excelent pe stilul Poli. La Timișoara ar găsi un mediu excelent pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Juniorul Suceava reprezintă un proiect de viitor pentru fotbalul sucevean și sigur academia domnului Pantea va mai promova jucători talentați”, a declarat Sergiu Bumbu. Conform lui Bogdan Pantea, managerul sportiv al celor de la Juniorul Suceava, mai e nevoie doar de acordul jucătorului de a se muta la Timişoara. Transferul tânărului ar urma să fie efectuat în vară. Talentatul junior a mai fost monitorizat de FCSB, CSU Craiova sau Botoşani, mai notează sportsv.ro.

Luni, Nechita a jucat 45 de minute în remiza albă cu Israel U17 a formaţiei similare a României, meci de pregătire pentru Turul de Elită CE 2020 din luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.