Avanpremiera absolută a filmului „Miami Bici” a avut loc la Timișoara FOTO

Avanpremiera absolută a filmului „Miami Bici” a avut loc la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-615843972">

Epic Society a orchestrat prima vizionare a lungmetrajului „Miami Bici”, la Shopping City Timișoara, unde peste 200 de spectatori au avut parte de un „meet & greet” cu actorii filmului, iar apoi au intrat în sala de cinematograf.

Codin Maticiuc și Bromania, personaje principale ale peliculei, au socializat și au făcut poze cu toți prietenii lor din Timișoara. Printre invitații de la fața locului s-au numărat Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, Masterchef 2019 Alina Gologan, Cătălin Cazacu, Cristian Daminuță, Claudia Niță & Laura Charabă – două vlogărițe în vogă. După ce s-a intrat în filmul de vibe pozitiv al echipei Epic, centrul de interes s-a mutat în sală, de la ora 20, pentru marea avanpremieră. Protagoniștii și regizorul au ținut să spună câteva cuvinte de duh, înainte de a prezenta creația lor, pentru prima dată în țară.

Comedia spumoasă a delectat auditoriul cu glumele fără perdea și situațiile ridicole sau controversate. Afterparty-ul evenimentului a avut loc la Storia, unde cei prezenți s-au distrat până spre orele târzii ale nopții. Pelicula „Miami Bici” apare în cinematografe, în România, începând cu data de 21 februarie.

Foto: Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.