Bărbat de 68 de ani, prins băut la volan, în Timiș. Sute...

Bărbat de 68 de ani, prins băut la volan, în Timiș. Sute de amenzi date și zeci de permise reținute în doar trei zile

0
DISTRIBUIȚI

A plouat cu amenzi pe șoselele din Timiș, în weekend-ul ce tocmai a trecut. În trei zile, polițiștii rutieri au acordat peste 600 de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere.

Printre cei care au rămas fără dreptul de a șofa se numără și un bărbat, depistat în stare avansată de ebrietate, la volan.


A fost tras pe dreapta de polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, pe DJ 609, la intrare în localitatea Paniova, sâmbătă, în data de 15 februarie.

Mirosea puternic a alcool și a fost supus alcooltestului. De așteptat rezultatul: 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a-i fi stabilită cu exactitate alcoolemia. Pe numele bărbatului de 68 de ani a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Peste 200 de amenzi pe zi

În perioada 14-16 februarie, în tot Timișul, polițiștii rutieri au acordat peste 200 de amenzi pe zi. În total au fost aplicate 663 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere. Ca mai de fiecare dată, cei mai mulți au fost prinși cu viteza excesivă, nu mai puțin de 415 dintre aceștia.

Tot în aceeași perioadă au fost retrase 47 de permise de conducere și constatate patru infracțiuni. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare. În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.