Bebeluș scos fără știrea medicilor din spital de un bărbat și găsit...

Bebeluș scos fără știrea medicilor din spital de un bărbat și găsit apoi pe stradă cu mama sa

1
DISTRIBUIȚI

Un bebeluș de patru luni a fost dus la Poliția Petroșani de un bărbat care a spus că este tatăl copilului, dar nu poate avea grijă de el. Micuțul a fost internat la Pediatrie, de unde a fost, apoi, externat și găsit de polițiști pe stradă împreună cu mama și bărbatul care îl dusese la secție.

La Poliția Petroșani s-a dus, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu bebelușul de 4 luni, despre care a declarat ca este fiul său biologic.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că mama copilului, concubina sa, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă și a lăsat bebelușul în grija lui, însă el nu este în măsură să îl îngrijească.


„Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate”, au transmis sâmbătă noaptea, polițiștii din Hunedoara.

Câteva ore mai târziu, reprezentanții spitalului au sesizat Poliția că bebelușul a dispărut.

Polițiștii l-au găsit, însă, pe copil, pe stradă, în Petroșani, împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani, care se recomandase ca fiind tatăl copilului. Cei trei au fost duși la Poliția Petroșani, unde a fost solicitată și prezența reprezentanților DGASPC.

Sâmbătă noaptea, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru de primire minori în regim de urgență.

DGASPC a început o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă femeia poate avea grijă de copil sau dacă este nevoie să fie decăzută din drepturile părintești.

Surse locale spun că în certificatul de naștere, copilul are declarat alt tată, nu pe concubinul femeii, care a dus copilul la Poliție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.