Centru de zi pentru copiii din cartierul Kuncz, cu bani europeni

Centru de zi pentru copiii din cartierul Kuncz, cu bani europeni

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara intenționează să le dea o mână de ajutor locuitorilor din cartierul Kuncz. Astfel, în cadrul unui proiect finanțat cu bani europeni, municipalitatea va realiza un centru cultural și educațional format din parter și două etaje, pe str. Satu Mare. Potrivit reprezentanților primăriei, beneficiari vor fi aproximativ 100 de persoane care locuiesc în acest cartier.

„Va fi un centru multifuncţional (clădire) de tip servicii sociale fără cazare, incluzand spaţii de odihnă, recreere şi relaxare prin: amenajarea unor săli pentru cursuri artistice, sală de sport, activităţi de asistenţă la efectuarea temelor, denumite generic after school, sală de mese, cu respectarea prevederilor din certificatul de urbanism. Programul este dedicat copiilor de vârstă şcolară (7-12 ani). Sala de mese va fi deservită de un serviciu de catering şi va fi prevăzută cu un oficiu pentru depozitarea temporară, spălare veselă. Grupurile sanitare pentru personal vor fi la etajul I.


Tot aici se află un oficiu cu spălătorie pentru feţe de masă, perdele, huse de scaune etc., prevăzut cu spaţii de depozitare pentru rufe curate / murdare“, a informat Primăria Timișoara.

Valoarea totală estimată a investiţiei, conform devizului general, este de peste șapte milioane de lei, cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.