Cod portocaliu de vânt puternic în vestul țării. Viscol cu 120 km/h

Cod portocaliu de vânt puternic în vestul țării. Viscol cu 120 km/h

0
DISTRIBUIȚI

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o atenționare nowcasting cod portocaliu de vânt puternic pentru județele Caraş-Severin și Hunedoara, valabilă până la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte ale judeţelor Caraş-Severin și Hunedoara, la peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 110 – 120 km/h, cu ninsoare viscolită și zăpadă spulberată, care determină diminuarea vizibilității.

O atenționare nowcasting cod galben vizează, până la ora 11:00, zona joasă a județului Alba, unde se anunță intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 65 km/h.

Până la ora 8:00 este cod galben de vânt și în Braşov, Harghita, Sălaj și Cluj, cu vânt la rafală de 65 – 75 km/h, iar până la ora 9:00 în Buzău, unde se anunță intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge viteze de 70 – 90 km/h.

De altfel, până miercuri la ora 20.00 e în vigoare o atenționare generală cod galben de vânt și ninsoare pentru zonele montane din 22 de județe din Moldova, Transilvania și Banat.


Vântul va prezenta intensificări cu rafale ce vor depăși 80 – 100 km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.