Codrin Ștefănescu, suspect într-un dosar de șantaj și trafic de influență: „Nu...

Codrin Ștefănescu, suspect într-un dosar de șantaj și trafic de influență: „Nu aș vrea să se creeze un precedent periculos” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost informat, la finalul audierilor, că are calitatea de suspect în dosarul de șantaj și trafic de influență de la PSD Caraș-Severin.

„Niciodată conducerea centrală nu s-a băgat în deciziile pe care le ia organizația județeană de partid. Începând de la consilieri locali, județeni, până la candidații pentru parlament, secretari de stat, miniștri, toate au fost propuneri din partea județelor. Niciodată cei de la centru nu s-au implicat în a numi un om într-o funcție într-un județ. A fost o decizie care s-a luat prin vot. Dacă au stabilit să schimbe un vice, un președinte de consiliu județean, vreun consilier în vreo localitate, a fost strict treaba organizației locale”, a spus Codrin Ștefănescu la ieșirea de la audieri.

Acesta consideră că unele dintre lucrurile de care sunt acuzați colegii săi ar putea fi imputate oricăror conducători locali din țară, indiferent de culoarea politică.


„Noi am primit un mandat prin vot din partea populației, așa cum primesc și alte partide. Dacă suntem la guvernare, ne asumăm un program pe care îl punem în aplicare cu oameni pe care îi numim în niște funcții. Această anchetă legată de numiri și dez-numiri din cadrul PSD Caraș… Astfel de numiri au loc peste tot în țară, nu numai la noi, la fiecare partid, și nu aș vrea să se creeze un precedent periculos prin care organele să anchete astfel de lucruri. Ancheta este în curs, nu pot oferi mai multe amănunte. Sunt convins de nevinovăția colegilor mei. Este o organizație puternică, care a obținut multe voturi la toate alegerile. Am încredere că vor fi uniți și că această anchetă va scoate la iveală adevărul și că delațiunile și plângerile care s-au făcut nu au un temei real”, a declarat fostul lider PSD.

„Eu sunt suspect în acest dosar, eu care am venit aici de două ori până acum. Pe mulți colegi de aici nu-i cunosc. Nici n-am cum, avem PSD are 1.870 de primari la nivel național”, a încheiat Codrin Ștefănescu.

1 COMENTARIU

  1. nu are „deloc” mutra de infractor. jet, ma, fvig pe toti astia. intrati toti in politica sa furati nonstop. las’ ca va vine voua vremea pedepsei intr-un fel sau altu’

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.