Coordonatorul Pro România Timiș: „Mi-e greu să cred că timișorenii vor alege...

Coordonatorul Pro România Timiș: „Mi-e greu să cred că timișorenii vor alege un șomer în funcția de primar”

0
DISTRIBUIȚI

adrian pau

După ce au anunțat că medicul Marius Craina va candida din partea Pro România la Primăria Timișoara, reprezentanții filialei județene a partidului au început deja atacurile la adresa contracandidaților săi.

Astfel, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Pau a susținut că îi vine greu să creadă că timișorenii vor vota un șomer pentru funcția de primar. Coordonatorul Pro România Timiș nu a dat niciun nume, însă cel mai probabil Adrian Pau s-a referit la Dominic Samuel Fritz, candidatul USR-PLUS la Primăria Timișoara.

„Văd în ultima perioadă cum candidatul la Primăria Timișoara, Marius Craina, care este un om de echipă, este asaltat cu tot felul de întrebări: cum ai fost refuzat de PSD, de ce ai fost refuzat, cum ai acceptat Pro România.


Marius Craina nu a fost refuzat de către PSD, având în vedere că până în ultimul moment PSD-ul a început să și-l dorească, după ce în primă fază și l-a dorit pe Adi Orza. Când a constatat că noi, cei de la PRO România, îl dorim pe Marius Craina, și-au dat seama că și ei și-l doresc. Când vorbesc de PSD, vorbesc de organizația județeană a PSD-ului, pentru că membrii și simpatizanții PSD cu certitudine și l-au dorit. Avem astăzi un primar în funcție și un candidat, pe Marius Craina, ceilalți ar trebui să mai muncească, să-și desăvârșească activitatea profesională și CV-ul. Citeam astăzi cum un coleg de-al meu consilier local spunea că mulți dintre cei care candidează dacă nu vor câștiga primăria, vor merge la catedră, Marius la catedră și la clinică, dar cred că alți candidați vor merge direct la AJOFM pentru a-și lua ajutorul de șomaj. Mi-e greu să cred că timișorenii vor alege un șomer în funcția de primar”, a afirmat Adrian Pau.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă de la sediul Pro România Timiș, a fost invitat și noul membru al partidului. Este vorba de Valentin Korman, fost consilier al lui Sorin Grindeanu, pe vremea când a ocupat funcția de președinte al CJ Timiș. „Am înțeles că nu e nici șomer, locuiește cu prietena și prietena are grijă de el. Probabil că părinții lui sunt fericiți că a nimerit bine”, a spus Valentin Korman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.