Cristian Moș ar vrea să restructureze CJ Timiș, după un audit extern:...

Cristian Moș ar vrea să restructureze CJ Timiș, după un audit extern: „Sunt angajați oameni care doar plimbă aer”

3
DISTRIBUIȚI

cristian mos

USR-Plus nu va avea milă dacă va ajunge, în urma alegerilor de la începutul verii, să ocupe funcții de conducere, fie că e vorba de Primăria Timișoara, fie că e vorba de Consiliul Județean Timiș. Cel puțin asta susține Cristian Moș, liderul județean al useriștilor, candidat la președinția CJ Timiș.

Invitat, aseară, la PRESSALERT LIVE, Moș a spus că, dacă va ajunge să conducă instituția de pe bulevardul Revoluției 1989, printre primele mișcări pe care le va face se numără un audit extern. „În momentul în care USR-Plus va ajunge acolo, va vrea să facă un audit extern care va arăta unde au fost făcute greșeli, cine le-a făcut sau ce lucruri s-au întâmplat ce nu țin de job-ul respectiv”, și-a început Cristian Moș discursul în emisiunea din seara trecută a PRESSALERT LIVE.

După audit Cristian Moș își dorește să restructureze aparatul administrativ în care, spune el, mulți doar „plimbă aer”, în loc să muncească.


„Sunt oameni în clipa de față și în aparatul administrativ local, și județean, care plimbă aer. În schimb, alții ar munci și ar vrea să facă performanță. Noi când ajungem acolo vrem să aducem criterii de performanță, unde cei care vor munci, vor fi recompensați”, a explicat Moș.

Deși inițial a spus că auditul extern ar urma să fie plătit de partidul pe care-l reprezintă, Moș s-a răzgândit și a menționat că va fi plătit din fondurile Consiliului Județean Timiș. Auditul n-ar urma să fie făcut de Curtea de Conturi. „Avem încredere în organele statului, dar vrem unul extern, unde putem specifica inclusiv ce să se auditeze. Îl vom plăti din fondurile CJ Timiș. Sunt conștient că sunt oameni care ar performa mult mai bine dacă ar fi lăsați. Doi la mână, acel aparat administartiv ar trebui să funcționeze ca o mașinărie însă”, a spus Cristian Moș, foarte gesticulativ.

Întrebat dacă a făcut vreo estimare când vine vorba de ce ar însemna o restructurare, Moș a ținut să precizeze că „USR-Plus nu va veni niciodată să schimbe anumiți oameni de pe posturi, să își pună oamenii lor. Vrem ca acele posturi care nu performează, să le facem să funcționeze”.

Experiența ca manager și coordonator de echipă, crede Moș, îl recomandă pentru funcția de președinte al CJ Timiș. „Sunt manager de echipă. Știu că nu e același lucru, dar am reușit să duc performanțele echipelor mele la un nivel în care multe alte filiale din țara asta nu au reușit să o facă. Am construit echipe. Sunt convins că nu există doar oameni care plimbă aer, ci și cei care vor să facă ceva. Să nu credă nimeni că USR-Plus are impresia că bugetarii nu își fac treaba”, a conchis Cristian Moș, la PRESSALERT LIVE.

3 COMENTARII

  1. Un imbecil. Habar nu are ca nu are voie sa incheie astfel de contracte.
    Faptul ca deja a inceput sa jigneasca urmatorii subordonati denota lipsa de profesionalism. Apoi se asteapta ca cei din subordine sa colaboreze.
    Jenant si jignitor.
    D-le Mos atitudinea ta lasa de dorit. Iti bazezi in continuare campania pe URA.
    Sper sa dispari inainte sa-ti dai seama. Doar imbecilii te sustin.

    • domnule pemetist plimbator de aer, mai da-te-n plm de paduche, ai inteles? te dor jignirile? ia de-aici si sugi p*la, imbecilule. mori, ma, de foame! paduche pus pe pile ce esti. daca nu te simti cu musca pe caciula atunci de ce mm nu taci din gura? aveti mare noroc ca nu va linseaza lumea in plina strada, nenorocitilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.