Cristian Moș, despre momentul în care Marian Constantin Vasile a vrut să...

Cristian Moș, despre momentul în care Marian Constantin Vasile a vrut să intre în USR: „Politica înseamnă negociere, dar nu negociem principii” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

cristian mos

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, Cristian Moș, președintele filialei USR Timiș și candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș din partea alianție USR-PLUS, a oferit detalii halucinante referitoare la modul în care Marian Constantin Vasile a încercat să ajungă în USR, în 2016, și să-și negocieze poziția. Potrivit spuselor lui Moș, MCV s-a lăudat că dacă va fi acceptat printre useriști, va împreună cu jumătate din filiala județeană a PNL-ului.

„Marian Vasile a sunat în 2016 și a promis că vine cu jumătate din filialalele PNL, dar că-și dorește să fie primul pe lista de parlamentar.


Noi i-am spus că a greșit partidul”, a povestit Moș, în studiourile on.set.

După ce nu i-a reușit cu USR-ul, Marian Vasile a ajuns în PLUS, partid din partea căruia dorea să candideze fie la Primăria Timișoara, fie să ajungă pe scaunul de președinte al CJ Timiș. Nu a putut nici așa, însă, pentru că alianța USR-Plus i-a desemnat ca și candidați pe Dominic Samuel Fritz, respectiv pe Cristian Moș. Supărat, Marian Constantin Vasile le-a transmis acestora că ar trebui să-și țină gura, fiindcă altfel va spune lucruri din interior.

„El probabil credea că suntem un partid care funcționează așa… i-am transmis domnului Marian Vasile că a greșit partidul. Nu a spus nimic, doar că merge să discute la centru… Pe atunci era Nicușor Dan și n-am primit niciun semnal diferit. Autonomia filialei județene e mai presus…”, a mai spus Cristian Moș.

Întrebat de ce nu l-au primit pe Marian Constantin Vasile în partid, Moș a menționat că: „caracterul care vine să tranzacționeze o funcție sau un loc pe listă nu reprezintă coloana vertebrală a USR-PLUS. Politica înseamnă negociere, dar nu negociem principii”.

1 COMENTARIU

  1. Eh,Moşene încearcă să adoarmă vigilenţa electoratului,că principii nu are nici el.Când îi acoperea pe usr-istii săi aflaţi în conflict de interese şi în incompatibilitate cu Statutul USR şi negocia antedatarea unor documente ca să pară că respectă regulile nu se gândea la principii,ci la ciolan ca,deh aşa fac oamenii noi in politică.Prietenii ştiu de ce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.