Cristian Moș, propunerea USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

Cristian Moș, propunerea USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

2
DISTRIBUIȚI

cristian mos

USR Timiș a stabilit, astăzi, care este numele candidatului care va intra în lupta pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea partidului. Este vorba de Cristian Moș, președintele USR Timiș.

Vă reamintim că în campania internă organizată în interiorul USR Timiș pentru desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al consiliului județean s-au înscris trei persoane: Cristian Moș, Alexandru Cadar, vicepreședinte al USR Timișoara, și Adrian Claudiu Marcu, simplu membru.

De asemenea, tot astăzi a fost stabilită și lista candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni.


Este vorba de Viviana Țecu – jurnalist, Călin Badiu – IT-ist, Petre Mihăieș – aviator și antreprenor, Laura Boldovici – manager turism, Alexandru Cadar – project manager într-o companie, Raoul Trifan – IT-ist, Zoltan Nemeth – avocat, Sorin Șipoș – antreprenor, Vlad Șendroiu – IT-ist, Marius Dumitrescu – specialist construcții și Laurențiu Marian – antreprenor.

”USR și-a desemnat candidații la consiliul județean. Vom schimba vechea clasă politică, noi vrem să aducem județul Timiș să fie primul județ din România. Suntem oameni dintre oameni care ne-am implicat în politică și vrem să schimbăm complet vechea clasă politică. Vă asigur că toți colegii vor ajuta la programul de candidatură. Am un program și îl vom duce la un alt nivel. Vrem să folosim toate resursele din partid, astfel încât vechea zicală Banatu-i fruncea să fie reală”, a declarat Cristian Moș.

Liderul USR Timiș a mai precizat că partidul va avea liste comune de candidați împreună cu cei din PLUS. ”Nu s-a stabilit deja lista comună, suntem în tratative, se discută și vom avea un eveniment în care vom anunța lista comună”, a precizat Cristian Moș.

USR Timiș speră să aibă, alături de PLUS, opt sau nouă consilieri județeni.

2 COMENTARII

  1. In timp ce l-au lăsat pe bietul Fritz să-și rupă pantofii prin cartiere să convingă electorat ptr alegeri, marea filiala USR Timiș condusă de Moș, sta și pierde vremea cu liste hilare ptr funcții publice, cu promisiuni îndoielniice în fața unei prese ce are îndoieli tot mai mari , la cât de încet vă mișcați.
    Sper sa va lase baltă Fritz și să candideze independent, că asta meritați, la cât de leneși sunteți. La voi se golește sediul spre seara exact ca la bugetarii din primărie și CJ… Dar vreți să câștigați alegeri… Ce gluma proastă!

  2. Mai nou cenzurați mesajele critice, slugi USRiste?!
    Ia intrați pe mesajele celorlalți din presa online, să vedeți cum s-au stabilit listele! Cu ordin de la centru ! Incompetenții cu pile pusi in frunte.
    Ca la comuniști !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.