Cultură indoor de canabis descoperită la Oradea. Trei tineri reținuți

Cultură indoor de canabis descoperită la Oradea. Trei tineri reținuți

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-322610501">

Trei persoane au fost reţinute după ce au înfiinţat la Oradea o cultură indoor de cannabis. Anchetatorii au găsit la percheziţii zeci de plante de cannabis înalte de aproape un metru, într-un cort special.

Miercuri, polițiștii din Oradea și procurorii DIICOT au făcut 5 percheziții domiciliare la Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a cinci tineri de 23, 21, 20, 20, respectiv 15 ani din Oradea și Baia Mare, bănuiți de trafic intern de droguri de risc.

Într-o locație închiriată de membrii grupării a fost descoperită o cultură indoor, formată din 25 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, cu o înălțime de aproximativ 85 de cm, amenajată într-un cort special.

În urma recoltării materiei vegetale, a mugurilor și a inflorescențelor de pe aceste plante, au rezultat 4,5 kilograme de cannabis.

De asemenea, la percheziții s-au mai găsit cinci comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, aparatura logistică necesară înființării culturii de cannabis, respectiv un cort special, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare și 1.300 de lei.

Cei cinci suspecți au fost prezentați procurorului DIICOT Oradea, trei fiind reținuți pentru 24 de ore.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. 4,5 kg materie vegetala…..dupa curatare si uscare ramane cam 1kg de produs final impartit la 5 oameni , cam 200 de grame\om …hmmmm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.