Datornic, pus de interlopul Paul Ștefan să intre dezbrăcat în Bega la...

Datornic, pus de interlopul Paul Ștefan să intre dezbrăcat în Bega la cinci grade. Cum a încercat Boncu să-i prostească pe anchetatori

3
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a încercat să-i mintă-n față pe anchetatori în dosarul de trafic de droguri, în ciuda probelor video obținute de DIICOT după instalarea unei camere video în apartamentul din Giroc folosit pentru ”show”-urile de prizat, reiese din rechizitoriul trimis Tribunalului Timiș. În noaptea de 28/29 august 2019 a fost surprinsă o tranzacție în care Lucian Boncu i-a dat lui Deian Miloșev 900 lei pentru cumpărarea a două grame de cocaină pe care acesta le-a cumpărat de la șoferul unui BMW. În schimbul surprins de cameră se vede schimbul și cum Boncu se duce spre locul folosit pentru prepararea drogurilor, iar apoi Miloșev numără banii și iese.


Cu toate acestea, în timpul audierilor Lucian Boncu a susținut că a primit de la Deian Miloșev Magneziu și Xanax în schimbul celor 900 lei.

De asemenea, în rechizitoriu se descrie modul  dur în care Paul Ștefan, unul dintre cei cu care directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, prietenul de încredere al primarului Nicolae Robu, mergea la chefuri împreună și se afișa pe Facebook, acționa pentru a-și recupera banii de la cei cărora le dădea bani cu camătă. Una dintre victime a povestit că, după ce acumulase o datorie de 30.000 euro, la Paul Ștefan, în noiembrie 2018 a început să-l evite și să nu mai răspundă la telefon. Când i-a răspuns și s-a întâlnit cu Paul Ștefan, acesta i-a reproșat toate acestea ”după care l-a condus în parcul din spatele Catedralei, unde i-a cerut să intre în râul Bega, ca pedeapsă și avertisment pentru viitor. Persoana vătămată s-a dezbrăcat de haine și a intrat în apă, deși afară era foarte frig, fiind aproximativ 5 grade”, se arată în rechizitoriu. Victima a luat, ulterior, cu ajutorul tatălui, un credit ipotecar  și i-a virat lui Paul Ștefan 130.000 lei în cont cu specificația ”donație”.

Pe un alt datornic, Paul Ștefan l-a amenințat prin intermediul mesajelor vocale transmise pe Whatsapp, spunându-i ” După trei luni tot atâta îmi dai și în rate? Ești idiot? Ai tupeu măi muie. De la o sumă la început. Nu după un an vii și-mi dai tot atâta, ești idiot? Și mai faci și 100 de intervenții ca să scapi de plată! Du-te dracu de răpciugos. Îți dau un pumn în cap data viitoare și poate o să tratezi altfel problema, o să-și vină mintea la cap”.

 

3 COMENTARII

  1. Minciuni ! Probe inventate, DIICOT are ciuda pe un profesor de sport cetatean model si celalalt individ un sportiv desavarsit, cetatean si mai model decat hipopotamul de Boncu:)) Orice pedepse si-ar lua sobolanii astia in 3 ani sunt pe strada din nou la ce legi si judecatori avem … mai ales ca astia apovizionau politia , procurori, judecatori …

  2. Acum procurorii ar trebui să fie atenți la instanță, să facă fie cu ochii pe judecători că o să avem surpriza să vedem poate doar achitării sau,,,,,,,, cu suspendare,,,,,, cum e la modă. Munca depusă după 3 ani se poate duce dracu dacă acești interlopii în frunte cu Robu ar avea,,,, povestii,,,,, cu uni judecători după cum se laudă Robu la unele chefuri restrânse?????? Așa că vom vedea.

  3. O să vedeți ca da instanțele o sa i scape deoarece se știe că la Timișoara totul se rezolvă chiar și la instante…… Asta e Timișoara la ora actuală…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.