Descoperire macabră- bărbat găsit mort, sfâşiat de câinele său

Descoperire macabră- bărbat găsit mort, sfâşiat de câinele său

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 72 de ani din comuna Osica de Sus, judeţul Olt, a fost găsit mort în casă. Anchetatorii bănuiesc că a murit din cauza unor boli și apoi a fost sfâşiat de propriul câine.

Vecinii au găsit bucăţi din corpul bărbatului, după aproape o săptămână, împrăştiate prin curte.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 72 de ani locuia împreună cu un câine agresiv pe care-l ţinea cu el în casă.


Omul ar fi murit la începutul săptămânii, dar a fost găsit mort, sfâşiat de câine, vineri. Descoperirea a fost făcută de un vecin al bărbatului.

„Când am intrat acolo am găsit doar craniul. (…) Am ieşit afară când l-am văzut. Erau oase prin curte, erau de toate aduse. (…) De duminică nu l-am mai văzut”, a declarat un localnic din comuna Osica de Sus.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit din cauza unor probleme medicale, iar câinele l-a mâncat ulterior.

„A fost găsit de un vecin. Se pare că era mort de luni-marţi. Stătea împreună cu un câine agresiv. Probabil că stând închis în casă, câinele a fost şi înfometat şi victima prezenta şi afecţiuni medicale. Avea o ciroză hepatică şi pe fondul consumului excesiv de alcool, probabil că s-a declanşat şi o hemoragie şi ca urmare a sângelui cîinele cred că l-a şi atacat. A fost sfâşiat de câine după ce a survenit decesul. Verificările prealabile conduc la o moarte naturală şi ulterior a fost decapitat”, a spus Anca Anuţa.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.