Dezbatere publică pe marginea proiectului privind bugetul pe acest an al Primăriei...

Dezbatere publică pe marginea proiectului privind bugetul pe acest an al Primăriei Timișoara, cel mai mare din istorie. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că organizează o dezbatere publică pe marginea proiectului bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului pe anul 2020.


Evenimentul va avea loc luni, 24 februarie, la ora 13.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Timișoara, B-dul C.D. Loga, nr. 1.

„La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 24.02.2020, ora 10.00. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi”, a informat Primăria Timișoara.

Vă reamintim că bugetul pe acest an al Primăriei Timișoara este de aproximativ 2,2 miliarde de lei, fiind cel mai mare din istoria orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.