Dezbatere publică pe tema finanțării proiectelor culturale și sportive de către CJ...

Dezbatere publică pe tema finanțării proiectelor culturale și sportive de către CJ Timiș. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș anunță că organizează două dezbateri publice privind finanțarea nerambursabilă, în anul 2020, din fonduri publice, a proiectelor cultural artistice și de tineret, cât și a proiectelor sportive. Cele două acțiuni vor avea loc la sediul Consiliului Județean Timiș, aflat pe B-dul Revoluției din 1989, nr. 17, Timișoara, Sala Revoluției, în data de 07 februarie. Astfel, de la ora 09.00 este programată dezbaterea privind finanțarea proiectelor sportive pe anul 2020, iar de la ora 11.00, dezbaterea privind finanțarea proiectelor cultural artistice și de tineret.

„Ne dorim să aflăm direct de la cei cărora li se adresează aceste finanțări nerambursabile cum puteam să îmbunătățim ghidurile, ce putem face pentru o împărțire a fondurilor cât mai echitabilă.


Cele două programe de finanțare și-au dovedit succesul în anii anterior, dar, în mod special, am dori o mai mare dinamică în ceea ce privește agenda sportivă, atât cantitativ, cât și calitativ. Ne dorim și mai multe proiecte de calitate în 2020”, a afirmat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit reprezentanților CJ Timiș, recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare pot fi depuse în scris la responsabilul pentru relația cu societate civilă în aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003, Coadă Cornelia-Mihaela, e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până vineri, 7 februarie, ora 08.30, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Cele două ghiduri puse în dezbatere pot fi consultate AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.