Șoferi băuți și fără carnet, unul dintre ei la volanul unei mașini...

Șoferi băuți și fără carnet, unul dintre ei la volanul unei mașini neînmatriculate, prinși de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii băuți la volan sunt adevărate pericole publice și periclitează nu doar viața celorlalți participanți în trafic, dar și pe a lor. În prima zi a săptămânii doi șoferi băuți au fost depistați de polițiști, unul dintre ei în Timișoara, iar celălalt în localitatea Jebel. Mai mult, conducătorii auto nu aveau nici permise de conducere.

În Timișoara, pe bulevardul Liviu Rebreanu, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost tras pe dreapta luni, 24 februarie.


A fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce a fost verificat în baza de date, s-a stabilit că individul nici măcar nu avea permis de conducere.

În aceeași zi, pe DN59, în Jebel, un tânăr de 29 de ani a fost depistat de polițiști când conducea băut. 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost valoarea alcooltestului. Totodată în urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul era neînmatriculat.

În ambele cazuri șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice care le vor stabili cu exactitate alcoolemia. Pe numele lor s-au întocmit dosare penale pentru infracțiunile comise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.