SCM Politehnica a pierdut la Focşani. Alb-violeţii au început foarte slab importantul...

SCM Politehnica a pierdut la Focşani. Alb-violeţii au început foarte slab importantul joc cu vecina de clasament

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Pero Milosevic a pierdut un meci foarte important de clasament. SCM Politehnica a căzut în afara primelor opt formaţii după ce a cedat la limită, scor 20-21, pe terenul lui CSM Focşani. Alb-violeţii au început extrem de slab meciul din Moldovan, marcând prima dată când tabela indica 7-0 pentru gazde.

Poli şi-a revenit pe parcurs.


Lipsită de serviciile lui Păiuş, în covalescenţă, dar cu Sadoveac revenit pe parchet, alb-violeţii au redus din diferenţă până la pauză: 8-12. Mai mult, cu opt minute înainte de expirarea timpului Baican a punctat pentru 17-17. Revirimentul nu a fost însă complet. Pe final gazdele au revenit la +3 cu nici două minute din meci. Bănăţenii au mai reuşit să se apropie la doar un gol distanţă, fiind totodată lipsită în ultimele secunde de aportul lui Vuk Milosevic, eliminat două minute.

În urma acestui eşec, SCM Politehnica a fost depăşită în clasament de echipa din Vrancea, care a urcat pe 8, cu 28 de puncte. Tot din 19 partide, timişorenii au adunat doar 27 de puncte şi sunt deocamdată în afara zonei play-off.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 5 goluri, Marjanovic 5, V. Milosevic 2, Fenici 2, Baican 2, Neamţu 1, Cîmpan 1.

Următorul joc al handbaliştilor alb-violeţi va fi joi, 27 februarie, de la ora 17.00, pe teren propriu cu CSM Vaslui, meci care contează pentru runda a 20-a a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.