Formația Pandora susține un concert în cadrul celei de-a treia ediții a...

Formația Pandora susține un concert în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului „Rock de dat cu capul“

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Pandora, va susține un recital în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului „Rock de dat cu capul“, care va avea loc vineri, 28 februarie, la București, unde alături de timișorenii care îl au ca solist vocal pe câștigătorul concursului Vocea României 2019, Dragoș Moldovan, vor mai fi prezenți The Crossroads, Ura de După Ușă, Olympus Mons, Iris și Kempes. Evenimentul numit „Rock de dat cu capul“ va avea parte de șase ore de show cu șase super trupe și se va desfășura la Berăria H. După concertul din București, muzicienii din Pandora vor cânta sâmbătă 29 februarie pentru prima oară în Râmnicu Vâlcea la Aby Stage Bar.

La sfârșitul săptămânii trecute, trupa timișoreană alcătuită din Dragoș Moldovan – voce, Alin Stoenescu – chitară, Adrian Nițulescu – bas, Richard Ebner – tobe și Shimmy – chitară a susținut un concert în cadrul celui mai mare târg de viniluri din Timișoara, care a avut loc la Iulius Town.

„Pentru noi 2019 a fost un an bun.


După cum știți, am revenit pe scenă în 2019. Am avut câteva concerte foarte bune. Poate prea puține pentru câte ne-am fi dorit. 2019 a fost un an câștigător pentru Pandora. Am câstigat Vocea României la noi în echipă. Am câștigat două piese lansate care se bucură de atenția voastră . Și cel mai important: ne-am câstigat unul pe celalalt! Planuri pentru 2020? Avem. Sperăm să fim mult mai mult aproape de voi. Avem pregătită o piesă nouă cu tot cu videoclip. În 2020 ne-am propus să vă punem pe masă, prea mult așteptatul disc Pandora“, au transmis membrii trupei.

Trupa timișoreană Pandora s-a format la sfârșitul anului 2010 și a revenit pe scenă în luna mai a anului trecut, după trei ani de pauză. După primul concert susținut de Pandora în luna mai a anului 2011, formația a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente desfășurate în întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.