Fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, a dezvăluit că a fost operat...

Fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, a dezvăluit că a fost operat de cancer

1
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Gheorghe Falcă a dezvăluit, astăzi, că a fost diagnosticat și operat de cancer și îndeamnă populația să facă analize pentru depistarea acestei maladii: „Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare”.

Fostul primar al Aradului, în prezent europarlamentar, Gheorghe Falcă, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, faptul că în luna aprilie 2019 a fost diagnostica și operat de cancer și face apel ca oamenii să își facă analize pentru a depista din timp această boală.

„Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare.


Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noștri, familia, prietenii, ne țin în viață și ne redau puterile prin speranța și rugăciunile lor. Am înțeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer”, scrie Gheorghe Falcă.

Acesta a precizat că PPE dorește ca Uniunea să aloce mai mulți bani pentru diagnosticarea timpurie a cancerului.

„Știu ce șansă uriașă poate oferi unui bolnav un diagnostic timpuriu și corect. Nu doar ca europarlamentar, ci și ca om, ca unul care am trecut prin această dramă și ca bun creștin, susțin acest demers. E o mână întinsă aproapelui nostru, un ajutor care îl poate salva de la multă suferință”, a mai scris Falcă.

Gheorghe Falcă a fost primar al Aradului timp de 15 ani, dar a renunțat la al patrulea mandat consecutiv, în 2019, când a devenit europarlamentar.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.