Fritz: ”Dacă voi ajunge primar, nu trebuie să fac o favoare nimănui....

Fritz: ”Dacă voi ajunge primar, nu trebuie să fac o favoare nimănui. Sunt un om liber!” Ce spune despre statutul de șomer

2
DISTRIBUIȚI

 

Fără nepotisme și favoruri pentru firme de casă. Cel puțin asta susține candidatul USR la Primăria Timișoara că va fi modul în care va proceda, în cazul în care va reuși să ajungă pe scaunul pe care acum îl ocupă Nicolae Robu.

„Eu sunt un om independent de orice fel de interese în Timișoara sau altundeva! Sunt un om independent, am o libertate și interioară și financiară.


Nu depind de absolut nimeni! Nu este nimeni în spatele meu, decât votanții mei și alianța mea. Așa că nu trebuie să fac o favoare nimănui”, a susținut Dominic Samuel Fritz, aseară, la PRESSALERT LIVE.

După ce a decis să se avânte în lupta pentru Primăria Timișoara și să se mute definitiv în orașul de pe Bega, Fritz a rămas… șomer. Au trecut deja cinci luni de când nu mai este renumerat pentru o muncă pe care o depune. Întrebat ce va trece în declarația de avere, dacă va ajunge primar, candidatul USR a spus că: „O să trec salariu meu ce am câștigat până în sfârșitul lui septembrie până să mă las de job-ul meu la Berlin și să mă mut aici. De atunci lucrez 12 ore pe zi, dar fără să primesc bani și mă bucur că trăiesc într-o relație fericită și de încredere și prietena mea cu mine facem o gospodărie și ne descurcăm”.

Fritz a spus că va trăi doar dintr-un salariu de primar și că nu ar avea nicio problemă din acest punct de vedere. Întrebat de un ascultător cum a reușit să trăiască fără bani, Dominic Samuel Fritz a menționat că: „Nu trăiesc fără bani. Am un apartament pe care mi l-am cumpărat acum câțiva ani și în al doilea rând nu trăiesc singur…”, a spus candidatul USR la Primăria Timișoara, făcând referire la prietena sa.

2 COMENTARII

  1. Am văzut azi cat de liber ! Ai înghițit fara comentarii lista de parrid plina de anonimi ptr CL, oameni ce n-au făcut nimic ptr oraș de atitia ani, dar s-au înghesuit acum pe lista de consilieri locali.
    Cu ăștia ne promiti tu marea înflorire a orașului ?!
    Ești ori prost de naiv, ori ne iei pe noi de asta…
    Trebuia să lupți ptr experți recunoscuți în urbe sau macar administrație sa fie atrași în acea lista, nu doar niste absolvenți în varii domenii, cu zero experiență in politici publice. Fîss total !

  2. Totusi un mare risc trebuie luat si susținut ca sa ne îndepărtăm de incompetentul si paiața actuala… oricine in momentul asta ar fi mai competent decat coruptul asta din primarie… si care e problema daca nu are job? Asta are numai legătura cu faptul ca ai pile ca sa primesti un job?! Sa vedem ce poate face un nou candidat… Haide!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.