Funk și armonii sonore interesante, alături de „maestrul lejer” K-lu, la Timișoara

Funk și armonii sonore interesante, alături de „maestrul lejer” K-lu, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Petrecăreții din Timișoara vor avea parte de o nouă seară de funk pusă la cale de binecunoscutul K-lu, în cadrul căreia artistul care la sfârșitul anului trecut a lansat o nouă melodie dedicată Radioului Europa Liberă se va asigura ca cei prezenți să beneficieze de un fundal sonor „burdușit“ de armonii sonore interesante.

„Cine nu-l cunoaște? Cine nu dansează de-și subțiază plachiurile pe muzica domniei sale? Cine nu râde, cu gura până la urechi, sau măcar zâmbește vizionându-i videoclipurile? Cine nu, sărac este, cine da, bogat va fi.


N-o mai lungim. Vineri, 14 februarie, de la 9 pm încolo, vă așteptăm să zâmbim împreună pe muzica lui K-lu la Publik, intrare generală 20 lei. Îndrăgostiții au intrare liberă, doar dacă vin ținându-se de mânuță, doi sau trei, după caz ori după cum le pică bine“, au transmis organizatorii acestui eveniment.

În 2019, K-lu a „intrat“ în Undercover Orkestra, „debutul“ trupei având loc în cadrul TIMAF (Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania). „Orchestra sub acoperire“ beneficează de prezența dirijorului Răzvan Metea, conducătorul și coordonatorul Bigg Dimm a’Band, care este Big Bandul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Cei doi artiști au mai colaborat în trecut, în cadrul unor acțiuni desfășurate în cadrul evenimentelor Cluj Symphony Orchestra. Tot anul trecut, K-lu a pus bazele proiectului Ken Pith, iar primul E.P. sub această titulatură a apărut în luna august 2019 la Hood One Records sub numele de Magnesium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.