Noi grupuri de migranți, depistate de autorități în centrul Timișoarei

Noi grupuri de migranți, depistate de autorități în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți migranți sunt depistați chiar în inima Timișoarei. Polițiștii locali aflați în patrulare au dat, la sfârșitul săptămânii trecute, peste mai multe grupuri de migranți. Persoanele depistate sunt venit fie din Algeria, Palestina și… Siria.

Vineri, în Piața Victoriei, în zona ceasului, au fost depistate patru persoane care, atunci când i-au văzut pe polițiști, au grăbit pasul și au încercat să îi evite. Au fost legitimați și s-a constatat că au vârste între 19 și 33 de ani, cu toții fiind din Algeria. Niciunul nu deținea documente legale pentru șederea în România și au declarat că au intrat ilegal în România.

Câteva ore mai târziu, tot în zona centrală, pe strada Alba Iulia, oamenii legii au observat alți patru tineri.


Au devenit agitați la vederea patrulei, au fost legitimați și din discuții s-a constatat că au între 19 și 32 de ani, sunt din Palestina și, la fel, nu au documente legale. Au intrat ilegal în România.

Un alt migrant a fost depistat tot în Piața Victoriei. Tânărul de 19 ani venise din Siria, nu avea documente legale și a intrat ilegal în România.

Toți cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.