Imagini scandaloase – angajată a Primăriei Timișoara, pusă să țină telefonul mobil...

Imagini scandaloase – angajată a Primăriei Timișoara, pusă să țină telefonul mobil zeci de minute pentru transmisiunea pe Facebook a conferinței primarului Robu

5
DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile, astăzi, la conferința de presă de la sediul Primăriei Timișoara, susținută de Nicolae Robu. La scurt timp după de primarul a început să vorbească, telefonul prin care se transmitea în direct pe Facebook a sărit din suportul în care era fixat. „Se întâmplă ceva, astăzi. Viviana, va trebui să-l ții cu mâna.


A mai fost situația asta”, a comentat Robu.

Angajata primăriei s-a executat și a repus telefonul mobil în trepied și ca să fie sigură că nu se mai repetă incidentul l-a ținut cu mâna zeci de minute. Viviana Odrobot a câștigat concursul pentru „consilier clasa I gradul profesional debutant”, la Biroul Generare și Management Proiecte Edilitare, organizat în 27 noiembrie 2018. Conform celor de la ziuadevest.ro, noua purtătoare de trepied a primarului Robu este fiica Sabinei Odobrot, secretară şi contabilă de la sediul PNT Timiș, iar tatăl, Sorin Odrobot, este vechi membru de partid și șef formație întreținere curentă/exploatare, la Aquatim S.A. Timișoara.

Corvoada angajatei din primărie s-a terminat după aproximativ 50 de minute, în care a sprijinit telefonul cu mâna sau cu un deget. La finalul conferinței de presă, Robu a inspectat trepiedul și a concluzionat „trebuie să luăm altul. Asta e”.

5 COMENTARII

  1. Ce nr de telefon are Viviana??? Dacă e deacord Viviana sa l îl lase pe crăcănat și eventul după ii fac o ofertă în privat cu promisiunea că nu va tine niciodată telefonul… Mai am o întrebare…. De ce ITM nu verifica dacă Viviana are trecut în fișa postului această josnicie, această batjocura făcută de acest primar rudimentar…. Primarul se crede în primărie parcă ar fi la masa pe moșie cu slugi care sa i țină când vrea și la orice oră jucăriile??????
    Tu Viviana de ce nu ești la muncă cu toate că ai fost pontata în aceasta zi???????
    Se impune o anchetă serioasă pt această situație de slugărnicie!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.